Следколедни намаления на Крафт продукти в английските магазини

Здравейте,

Коледните празници отминаха и всички крафт магазини започнаха своите намаления и разпродажби на Коледна тематика.
Така че ако искате за следващата Коледа да си купите на по-ниски цени, сега е моментът да пазарувате. Разбира се, новите коледни продукти все още не са излезнали, но има и стари такива, които си струва да си купят. Особено ако цената им е около 1-2 паунда.

Един от магазините, в които все още има намаления на продукти е Craft Stash. Ето и линк, чрез който директо може да достъпите до намаленията: Craft Stash

Друг магазин, който все още предлага намаления, това е Crafter's Companion. Аз лично страшно много харесвам техните щанци - детайлни и безупречни за работа. Ето и линк към техния онлайн магазин: Crafters Companion Limited


Друг любим за мен магазин за пазаруване е Create and Craft. Да ви предупредя, в този магазин обичайно цените са по-високи от другите магазини, но ежеседмично, дори ежедневно правят намаления на редица продукти. А когато решат да правят намаления, то те са големи.
Харесвам този магазин, защото може би имат най-голямото разнообразие на продукти събрани в едно. Лесно се тръси в него. Имат си собствен youtube канал и предавания в английска телевизия. Накратко, има качени видеа за повечето от продуктите. Като недостатък, бих споделила, че стандартните цени са по-високи от другите, имат доставка за всеки един продукт поотделно. Ако все пак искате да погледните текущите намаления в този магазин, ви предоставям линк - Create and Craft.


Да не забравим и намаленията в Hobbycraft. Тях може да откриете на следния линк - Hobbycraft.

А един от магазините, в които може да намерите евтини дизайнерски блокчета е The Range. Там промоциите са постоянни :)

Най-евтиния и удобен магазин май си остава AliExpress (Global). Цените в повечето случаи са ниски, с репродукции на оригинални щанци, а доставката е директно до вашия адрес, като в повечето случаи и тя е безплатна.

Пожелавам ви приятно пазаруване и да намерите на добра цена това, от което се нуждаете!

Коментари